Automata ajtó referenciák


Open

Az Alarm & Automatic System Kft. hosszú évek óta szállít modern, megbízható és kedvező árú automata ajtó megoldásokat. A cég automata ajtói az ország szinte minden szegletében megtalálhatóak és felhasználásuk nagyon széles skálán mozog. Elégedettséggel használják bevásárló központok, benzinkutak vagy éppen magánházak megbízható, akadálymentes és kényelmes nyílászárójaként. Referenciaként az Alarm & Automatic System Kft. olyan nagyhírű cégeket tud megemlíteni, mint a Groupama Garancia Biztosító, az Országos Traumatológiai (Baleseti) Intézet vagy a SOTE Klinikái.

SOTE 2 Sejtanalitikai labor automata ajtó referencia

SOTE 2 Sejtanalitikai labor automata ajtó referencia

A Groupama Garancia Biztosító számára az Alarm & Automatic System Kft. a budapesti irodaház bejárati automata ajtót szállította egyedi barna színben, Anti-Pánik rendszerrel, amely lehetőséget teremt az automata ajtó vészkijáratként való használatára is. Az Országos Traumatológiai (Baleseti) Intézet esetében a négy automata ajtó mellett teljes körű Geovision megfigyelő rendszer is kiépítésre került. Az Alarm & Automatic System Kft. feladata az automata ajtók beépítésével a kényelem, az akadálymentesítés és a biztonság fokozása volt a cél. További referencia a Sote 1-es számú Belgyógyászati Klinika kérésére telepített öt darab automata ajtó, melyeket a biztonság fokozásának érdekében kártyás beléptető rendszerrel együtt telepített az Alarm & Automatic System Kft. Az összetett rendszernek köszönhetően tökéletesen, a beállított igényeknek megfelelően működik a forgalomszabályozás az épület egyes részein.

Újhartyán faluközpont élelmiszer automata ajtó referencia

Újhartyán faluközpont élelmiszer automata ajtó referencia

Az Alarm & Automatic System Kft. által számos automata ajtó került telepítésre bejárati ajtó helyére is. Ilyen referenciával szolgálhat újhartyáni, hatvani vagy akár budapesti élelmiszerüzlet, az Alfio Raldo cipőbolt Balassagyarmaton, a budapesti Lőrinci piac húsboltja, illetve a dunaharaszti Tüzépker is.

Természetesen a vendéglátó iparban is fontos a kényelem, az elegancia és az akadálymentesítés. Az Alarm & Automatic System Kft. automata ajtó telepítését végezte már több szálloda részére is. Elegáns és stílusos referenciával szolgálhat a zalaegerszegi Hotel Arany Bárány, az egri Hotel Korona, a budapesti Hotel Regency Suites, a Hotel Milky Way, illetve a Hotel Canada.

Hunland Trade Bugyi automata ajtó referencia

Hunland Trade Bugyi automata ajtó referencia

Az automata ajtó nem csak praktikus, de elegáns megoldást is jelenthet. Ezt támasztja alá, hogy a cég megrendelői között több, igényes vagy speciális vevőkört kiszolgáló vállalkozást is találunk. Ezen referenciák az automata ajtó minőségi felhasználásáról tanúskodnak. A Pappas Auto Magyarországnál, az Istanbul Étteremnél és a Hunland Trade Kft.-nél egyaránt kettő darab automata ajtó került beépítésre. A Lurdy Házban található Fotomarkt fotós bolt automata ajtó megoldását is az Alarm & Automatic System Kft. készítette el.

A leírt automata ajtó referenciák mindössze egy kis részét teszik ki a cég nagyszámú, több év alatt telepített automata ajtóinak. Amennyiben Ön is automata ajtó beépítését tervez, készséggel állunk rendelkezésére, akár az Önhöz legközelebbi referenciák pontos megadásával is. Válassz azt, aki már bizonyított az automata ajtó területén is. Válassza az Alarm & Automatic System Kft. kiváló szakembereit!