Sorompó

Alarm & Automatic System Kft.

Cím: 2330 Dunaharaszti, , Fő út 44.
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 6800

Bemutatkozás: Sorompó, sorompó rendszerek, illetve sorompó beléptető rendszerrel együttes kivitelezésének megtervezése, kiépítése és karbantartása

Sorompó egyedileg vagy rendszerbe integrálva

Sorompó a forgalomirányítás eszköze. Lezárhatunk vele telephelyeket, raktárakat, parkolókat. Mindezt magabiztosan és elegánsan. Az Alarm & Automatic System Kft. évek óta értékesít és telepít Magyarország mindegyik megyéjében sorompót. Az egyszerű távirányítású sorompó kiviteltől a komplex beléptető rendszerekkel összekapcsolt megoldásig minden területen. Ennek köszönhetően az Alarm & Automatic System Kft. számos sorompó referenciával (is) rendelkezik.

A sorompó jellegzetességei

A minőségi sorompó gyorsan és halkan működik, ugyanakkor masszívan és stabilan végzi a feladatát. Mindezek mellett a sorompó egy esztétikum is, hiszen általában a bejáratnál találkozik vele először az ember. Ezáltal a sorompó és a környezetének kinézete meghatározó jellegű lehet vállalkozások üzleti szempontjából.

Biztonságtechnika sorompó

Biztonságtechnika sorompó parkoló bejáratánál

A legtöbb sorompó különféle kivitelekben és méretekben rendelhető. Az Alarm & Automatic System Kft. által forgalmazott svéd Ditec sorompó Európa egyik legkiválóbb minőségű ilyen jellegű terméke. Az ISO 9001 szabvány, illetve a sorompó használatára vonatkozó különféle szabványoknak való megfelelőség garantálja, hogy a cég által forgalmazott Ditec sorompó szinte bárhol kiépíthető.

Biztonságtechnika sorompó

Biztonságtechnika sorompó iparterület bejáratánál

Méreteit tekintve a Ditec sorompó képes akár a 16 méter szélességű útszakaszt is lefedni, illetve képes olyan speciális megoldásokra, mint például az alacsony belmagasságú pincegarázsok esetében kiépítendő csuklókaros sorompó. A Ditec sorompó a hosszúság, a nyitási sebesség és a nyitásszám tekintetében különféle típusokat kínál. Az Alarm & Automatic System Kft. szakembereinek segítségével a helyszíni felmérés és egyeztetés után képes kiválasztani az igényekhez legjobban idomuló sorompó típust. Az Alarm & Automatic System Kft. a kiválasztás mellett képes megtervezni, beépíteni és karbantartani, hogy a sorompó hosszú éveken keresztül jelentse használójának a megbízhatóságot, a kényelmet és az eleganciát.

Biztonságtechnika sorompó

Biztonságtechnika sorompó mélygarázs bejáratánál

A megfelelő működés mellette a sorompó fontos feladata figyelni a biztonságra is. A sorompó a végállásokban minden esetben automatikusan rögzíti a kart. A működés közbeni személy- és vagyonvédelem érdekében – a rácsukódásos balesetek elkerüléséhez – a Ditec sorompó a beépített fotocellán túlmenően akadályérzékelő funkcióval is rendelkezik. Alap tartozékként.

A sorompó kiegészítői

A Ditec sorompó számos opcionális kiegészítővel is rendelhető, melyeket az Alarm & Automatic System Kft. bemutatótermében akár élőben is szemügyre lehet venni. Ilyen sorompó kiegészítő a mozgásra figyelmeztető villogó lámpa, az induktív hurok vagy a GSM modul. Meg kell jegyezni, hogy az Alarm & Automatic System Kft. kiváló referenciákkal rendelkezik beléptető rendszerek kiépítése területén is. Ennek jelentősége akkor van, ha a sorompó kiépítését és működtetését szeretnék összekötni valamiféle beléptető rendszerrel. Az Alarm & Automatic System Kft. képes ezt a feladatot maradéktalanul elvégezni, legyen szó egyszerű kártyás vagy bonyolultabb ujjlenyomat-azonosítós beléptető rendszerről. A Ditec sorompó – beléptetővel összekapcsoltan – komplex és felügyeletmentes parkoló rendszerek (akár fizetősre is) kivitelezésére is maradéktalanul alkalmas.

A sorompó felhasználási területei

Mint látható a Ditec sorompó felhasználása széleskörű és ezt a kiegészítők, illetve más rendszerekkel való összekapcsolások csak szélesítik. Az Alarm & Automatic System Kft. szakemberei és tapasztalata folytán képes a feladatot teljes egészében felvállalni és kivitelezni. Legyen szó raktárakról, ipartelepekről, társasházi területekről vagy bevásárló központok parkolóiról, az Alarm & Automatic System Kft. megtervezi, kivitelezi és karbantartja Önnek.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.