Salsa Tánciskola

Salsa oktatás a Goldance Tánciskolában!

A Goldance Tánciskola több budapesti helyszínen teszi lehetővé a salsa tanulást, fiatalok és idősebbek számára egyaránt. Tapasztalt, jól felkészült tanáraink tudják, hogyan épül fel egy jó Salsa óra, segítségükkel könnyedén és élvezetesen tanulhatsz táncolni.

  • Kezdő szint: A salsa alapfiguráival ismerkedhetsz meg 2 x 3 hónap alatt (K1 és K2 -es szint) egy szuper közösség tagjává válva. Bátran járj be szimultán több csoportba ingyenesen és kb. 3 hónap múlva indulhat a bulizás!
  • Középhaladó szint: Már nem csak a lépésekkel ismerkedünk, hanem “igazából” elkezdünk salsázni, megismerkedve komolyabb figurákkal. 3 x 3 hónap elvégzése után (KH1, KH2,KH3) kezdesz rájönni, hogy milyen keveset tudsz, pedig a bulikban egyre többen dicsérnek…
  • Haladó szint: Salsa haladó szinten 3 x 3 hónap alatt (H1,H2,H3) igazi salsa macho / senorita lesz belőled és mindenki azt kérdezi: “Tök jól táncolsz! Melyik suliba jársz?” Ezen a ponton bátran mondd: “A Goldance-be!” (Köszi!:)

Tánciskolánk több éves tapasztalattal rendelkezik a salsa oktatás terén. Az évek során a salsa oktatás felépítését egyre hatékonyabbá tettük, ma már a legkülönbözőbb tanulók is a lehető leggyorsabban tanulhatnak nálunk salsázni.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.