Ecotor ipari kapu


Alarm & Automatic System Kft.

Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 44.

Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 6800

Bemutatkozás: Megbízható, esztétikus és gazdaságos Ecotor ipari kapu megoldások vállalkozásoknak raktárakhoz, illetve egyéb ipari létesítményekhez – Teljes körű kivitelezés a tervezéstől a beépítésig, karbantartásig

Az Alarm & Automatic System Kft. hosszú évek óta foglalkozik lakossági és ipari kapuk forgalmazásával és karbantartásával. Az Ecotor ipari kapu kimondottan az ipar számára készül, minőségi, hosszú távú megoldást biztosít kedvező áron.

Az Ecotor ipari kapu elegáns, korszerű és megbízható nyílászáró

Az Ecotor ipari kapu elegáns, korszerű és megbízható nyílászáró

Ecotor ipari kapu raktárak, ipari létesítmények nagyméretű nyílászárója

A szekcionált rendszerű Ecotor ipari kapu a háztartásokban elterjedt garázskapukhoz hasonlítható. A zárni kívánt nyílást az ipari kapu függőleges mozgatásával zárhatjuk vagy nyithatjuk. Ennek köszönhetően az Ecotor ipari kapu helyigénye minimális, ami az ipari környezetben sem elhanyagolható tényező.

Mivel a kapu felfelé nyílik, így nyitott állapotban szinte teljesen eltüntethető, akár becsúsztatható egy álmennyezet fölé is. Ez nem csak praktikus, de elegáns megjelenést is nyújt az Ecotor ipari kapu számára. A kapu lehetőséget biztosít a rendelkezésre álló tér szinte maximális kihasználására, akár a kapu belső, akár a külső oldalon.

Az Ecotor ipari kapu stílusos megjelenést kölcsönözhet raktárépületének

Az Ecotor ipari kapu stílusos megjelenést kölcsönözhet raktárépületének

Az Ecotor ipari kapu minőségi alapanyagokból és magas elvárásoknak megfelelően készül. Ennek köszönhetően stabil, masszív és igen ellenálló kivitelt kaphatunk a pénzünkért. Ugyanakkor az Ecotor ipari kapu könnyen és egyszerűen kezelhető.

Kiválóan illeszkedik környezetéhez az Ecotor ipari kapu

Az ipari elvárásoknak megfelelően az Ecotor ipari kapu akár 8 méter széles és 6 méter magas átjárót is képes lezárni. A kivitelezéskor lehetőség van a már meglévő épületelemekhez illeszteni vagy teljesen új tervezésre is. Ez elsősorban az Ecotor ipari kapu különféle tetőkövető sínezésének és a variálható emelési magasságának tudhatjuk be.

Az Ecotor ipari kapu praktikus, gazdaságos, ugyanakkor jól alakul az igényekhez

Az Ecotor ipari kapu praktikus, gazdaságos, ugyanakkor jól alakul az igényekhez

Tervezéskor érdemes az ipari kapu színét is kiválasztani, amihez az Ecotor ipari kapu választékából a három alapszín mellett a 200 egyéb szín biztosítja a változatosságot. E mellett az Ecotor ipari kapu olyan kiegészítőkkel is felszerelhető, mint a bevilágító ablak, vagy a személyátjáró. Természetesen a kapu kivitele hőszigetelt, ami tekintve, hogy igen nagy nyílászáróról van szó, nem elhanyagolható tényező.

Különféle vezérlési és biztonsági lehetőségek

az Ecotor ipari kapu használatánál

Az Ecotor ipari kapu irányítására is többféle lehetőség kínálkozik. A távirányító mellett a mozgásérzékelő, illetve a különféle beléptető rendszerek is szóba jöhetnek. Ezek kombinációja az Ecotor ipari kapu egyedi, önálló forgalomszabályozásra is képes megoldását jelentheti.

Az Ecotor ipari kapu megbízható és stílusos választás bármilyen ipari létesítményhez

Az Ecotor ipari kapu megbízható és stílusos választás bármilyen ipari létesítményhez

Természetesen a biztonság is nagyon fontos szempont. Az Ecotor ipari kapu alapfelszereltséghez tartozik a zuhanás-gátló és a rugótörés-biztosítás is. Mindezek tükrében az Alarm & Automatic System Kft. az Ecotor ipari kapu kivitelezésével olyan megbízható és időtálló berendezést képes az Ön cégének szállítani, amely a magas minőségi követelményeknek és a kedvező bekerülési költség igényeinek egyaránt megfelel.