Beléptető rendszer


Alarm & Automatic System Kft.

Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 44.

Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 6800

Bemutatkozás: Beléptető rendszer teljeskörű kiépítése szinte bármilyen védett területhez, biztonságosan és elegánsan, referenciákkal

A modern beléptető rendszer ma már nem kizárólag a nagyvállalatok sajátosságai. Legyen szó egy kis laboratóriumról, egy áruátvételi pontról, de akár egy otthoni dolgozószobáról a beléptető rendszer mindegyik esetben egyszerű, stílusos és megbízható védelmet garantál.

A beléptető rendszer biztonságot, kényelmet és eleganciát nyújt Önnek

A beléptető rendszer biztonságot, kényelmet és eleganciát nyújt Önnek

Cégünk, az Alarm & Automatic System Kft. másfél évtizede áll a lakosság és az ipar szolgálatában. A riasztó és a kamera rendszerek mellett olyan biztonságtechnika megoldásokkal, mint a  beléptető rendszer.  Tervezéssel, teljes körű kivitelezéssel és karbantartással.

A beléptető rendszer képes védeni és irányítani egyszerre

A beléptető rendszer elődleges feladata, hogy az illetéktelen személyeket távol tartsa a védett objektumtól, vagy területtől. Szabályozza, irányítja és ellenőrzi az egyes területekre történő belépéseket. Cégünk számos referenciamunkával rendelkezik ezen a téren, ahol a beléptető rendszer elsősorban ajtók, kapuk vagy sorompók kiegészítéseként került telepítésre. Így az ilyenfajta használat képes egész ipari telepek önműködő szabályozására a személy- és a gépjárműforgalom terén egyaránt.

Az egyik legismertebb beléptető rendszer típus a kártyás

Az egyik legismertebb beléptető rendszer típus a kártyás

Személyre szabható beléptető rendszer

A leggyakrabban elterjedt kialakítása a kártyás beléptető rendszer. Itt minden felhasználó saját proximity kártyával rendelkezik. Ezt a kártyaolvasó elé tartva tudja használni. Egyszerűbb, de alacsonyabb védelmi szintet jelent a személyi kóddal rendelkező beléptető rendszer. Használata egyszerű, de a kód kifigyelhető vagy átadható. A legmagasabb biztonsági szint az ujjlenyomat azonosítás, ill. ennek kombinációja személyi kóddal, vagy kártyával. Az ujjlenyomat azonosító beléptető rendszer manapság már a megfizethető kategóriába tartozik. Így nem csak a nagy cégek használhatják, hanem kisebb cégek, irodák, üzletek, vagy akár az otthonunkban is. Mivel a beléptető rendszer alapja általában egy független számítógép, így a belépési jogosultságok, az elérhető területek akár minden egyénre személyre szabhatóak. A beléptető rendszer interlock funkciója alkalmas még biztonságosabbá tenni a rendszert azáltal, hogy megakadályozza bizonyos ajtók egyidejű kinyitását. Ugyanakkor a kettős beléptetés elkerülésének érdekében az anti-passback figyeli folyamatosan a forgalmat és jelzi, ha hibát, vagy a rendszer kijátszásának kísérletét észleli.

A kódazonosítós beléptető rendszer egyszerűen kínálja a nagy biztonságot

A kódazonosítós beléptető rendszer egyszerűen kínálja a nagy biztonságot

Nagy előnye a beléptető rendszer használatának, hogy minden adat rögzítésre kerül. Ezek bármikor visszakereshetőek és kiexportálhatóak. Így nem csak a forgalomszabályozást teszi egyszerűbbé, de a rögzített adataiból statisztikai kimutatások is készülhetnek.

Nem kizárólag ajtók és kapuk működhetnek beléptető rendszer közbeiktatásával. Felhasználható sorompók, de még egyéb elektromosan vezérelhető berendezések irányítására is. Így pl. az ipartelepen automatikusan felkapcsolódó lámpák vagy bekapcsolódó klímaberendezések egyaránt a kényelmet és a biztonságot szolgálják.

Az ujjlenyomat-azonosítós beléptető rendszernél minimalizált a visszaélés lehetősége

Az ujjlenyomat-azonosítós beléptető rendszernél minimalizált a visszaélés lehetősége

A beléptető rendszer kiegészíthető riasztóval, megfigyelő kamerákkal és videó rögzítőkkel is. Cégünk mindezek területén jelentős tapasztalattal és számos referenciákkal áll a vásárlók rendelkezésére. Elégedett ügyfeleink között van a Magyar Légimentők, a Magyar Országos Horgász Szövetség és a Hotel Canada is. Ha Önnek is fontos a megbízható működés és a korrekt ár hívjon minket bizalommal. Az általunk kínált beléptető rendszerek minden esetben kifizetődőbb megoldást jelentenek.