Ajtórács


Alarm & Automatic System Kft.

Cím: 2330 Dunaharaszti, , Fő út 44.
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 6800

Bemutatkozás: Biztonsági ollós ajtórács, illetve komplett biztonságtechnikai megoldások a riasztótól, a sorompó és kamera rendszereken át a beléptető rendszerekig.

Ollós ajtórács

A kiváló mechanikai védelem

Üzletek, kirakatok kiváló védelmét szolgálja az ollós ajtórács. Nagyfokú biztonságát masszív anyagának és speciális kivitelének köszönheti. Ráadásul kültéren és beltéren egyaránt használható. Az ollós ajtórács Önnek is príma választás lehet, amennyiben értékeit biztonságban, egy stabil mechanikai védelemmel ellátott helyen szeretné tudni. Az ollós ajtórács pompás kiegészítője lehet meglévő riasztó rendszereknek vagy más biztonságtechnikai megoldásoknak.

Az ollós biztonsági rács nagy előnye, hogy szinte bárhol kiépíthető. Nincs szüksége elektromos áramra, sem másfajta kiegészítőre, mindössze valamiféle nyílásra, ahova az ajtórács vezető sínrendszere rögzítésre kerül. Ebben a sínrendszerben siklik az ajtórács, melyet kézi erővel lehet mozgatni. Az ajtórács keretét képező sínrendszernek köszönhetően a védelmi fok meglehetősen magas. Az ajtórács remekül ellenáll nagyfokú mechanikai erőhatásoknak is, ráadásul már a megjelenése is képes megálljt parancsolni a rossz szándékú elemeknek.

A nagyfokú védelmi funkció mellett az ollós biztonsági ajtórács nyitott állapotban nem igényel nagy helyet. Az eredeti méretének mindössze 22%-ára összecsukható, így elfér a nyílás sarkában. A keretet biztosító sínrendszer igény esetén akadály-mentesíthető, azaz az alsó sín felnyitásával lehetőség nyílik a küszöb megszüntetésére is. Ráadásul az ajtórács akár 180 fokban kifordítható, így a teljes nyílást szabaddá tehetjük az áthaladás szempontjából.

Kivitelét tekintve az ollós ajtórács készülhet egy vagy kétszárnyas kivitelben is, szinte bármilyen egyedi méretben 4 méteres szélességű és 2,7 méteres magasságú szárnyméreten belül. Az ajtórács minőségi alapanyagokból és igény szerinti felületkezeléssel készül. A RAL színskála bármelyik színébe, illetve galvanizált kivitelben is rendelhető. Az ollós ajtórács kivitelezésében az íves vagy sarkos nyílások sem jelentenek problémát. Kiváló védelmet biztosít szinte bármilyen nyílás esetén.

A biztonsági ollós ajtórács használata elsősorban olyan helyeken javasolt, ahol nincs lehetőség motoros biztonságtechnikai berendezés kiépítésére. Az ollós ajtórács olyan helyeken is kiválóan helytáll, ahol az időjárás viszontagságai miatt más megoldás nem jöhet szóba. A felületkezelt ajtórács hosszú éveken keresztül képes masszívan és stabilan védeni a rábízott értékeket.

Kirakatok, bejáratok, garázsok, pincék és megannyi más átjáró remek védelmi eszköze lehet az ollós ajtórács. Cégünk garanciával és számtalan referenciával rendelkezik az ajtórács kiépítése területén. Amennyiben Önnek is egy stabil mechanikus védelemre van szüksége, az ajtórács lehet a legjobb megoldás. Ennek eldöntésére, kérem, keresse fel cégünket, ahol szakembereink az Ön igényei alapján képesek tájékoztatni a legjobb megoldásokról.