Szalmabrikettáló gépsor gyártás, brikettprés

Brunner Kft.

Cím: H-2220 VECSÉS Vigyázó Ferenc utca 4.
Telefon: +36-29-350-433

Bemutatkozás: Szalmabrikettáló gépsor gyártás, brikettprés, szalmadaráló.

A Brunner Kft. BS.09.50 brikett sajtoló berendezése különböző, a természetben újratermelődő nyersanyagok, mint például szalma, széna, faanyag, nád, illetve akár papír vagy műanyag új kereskedelmi áru előállítása céljából történő feldolgozására alkalmas. A brikettprés segítségével a brikett előállításához kötőanyag nem szükséges.
A mezőgazdasági munka során rengeteg természetes hulladék keletkezik. Pénzkidobás lenne ezeket nem újrahasznosítani. A szalmából, szénából vagy egyéb növényi részekből például biomasszaként kiváló fűtő- vagy üzemanyag készíthető. Ehhez azonban könnyen tárolható és feldolgozható formába kell hozni az újrahasznosítandó anyagot. Az egyéni igények alapján különböző méretűre vágható és préselhető brikett egyszerűen tárolható és sokoldalúan felhasználható. A brikettprés nélkülözhetetlen gépe minden modern mezőgazdasági vállalkozásnak.

A Brunner Fémmegmunkáló Kft. által forgalmazott BS.09.50 típusú brikettsajtoló berendezés faforgács, fűrészpor, szalma, más fűfélék, terméshulladék, nád, széna, fa, műanyag vagy papír brikettálására alkalmas. A szalmabrikettáló gépsor segítségével a brikett kötőanyag nélkül legyártható, hiszen a tömörítés kizárólag a prés nyomóereje által valósul meg. Szalmabrikettálás energia- és költséghatékonyan.
A mezőgazdasági hulladékok egyik feldolgozási és újrahasznosítási lehetősége a brikettálás. Brikett formájában a különböző szalmák, a széna és a termékhulladékok egyszerűen tárolhatók és széleskörűen felhasználhatók. A kiváló minőségű brikett gyártásához természetesen egy profi brikettpréselő berendezésre van szükség. Megbízható működésű, automatizált vezérlésű szalmabrikettáló gép a Brunner Kft-től.

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.