Zárszervíz


Beletört a kulcs a zárba és minden perc hosszú óráknak tűnik? Nem is tudod mit tegyél ahhoz, hogy újra bejuthass otthonodba?

Semmiképpen ne próbáld meg egyedül megoldani a helyzetet, hacsak nem vagy profi zárnyitó szakember. A legjobb, ha segítséget kérsz, méghozzá olyantól, aki az esetek legnagyobb részében roncslás mentesen tudja kinyitni a zárakat. A zárnyitás Budapesten beletört kulcsok esetében is történhet sérülésmentesen! http://www.zarnyitas.eu Profi eszközökkel, tapasztalat szakemberrel nagy esélyed van arra, hogy zárcsere nélkül is megúszhatod a történteket. Egy jó szakember eltávolítja a beletört kulcsot a zárból úgy, hogy a pótkulcsoddal használhatod majd ezentúl is. Amennyiben nincs pótkulcsod a lakásban a sikeres nyitás után újat készít a számodra. Ezzel pedig jelentős összegeket takaríthatsz meg. Válaszd a legjobb megoldást, a sérülésmentes zárnyitás, melyet éjjel-nappal ünnepnap és hétvégén is elérhető a fővárosban és környező településeken is. Ne próbáld magad megoldani a problémát, hívj szakembert a zárnyitáshoz!


Bauvir Víz,- Gázmester Kft.

Cím: 1183 Budapest, Kond út 8.

Telefon: 1/290-13-06 és 20/529-03-85.

Zárszerviz gyors szolgálatunk az alábbi szolgáltatásokat nyújtja: BUDAPEST ÉS PEST MEGYBEN, képzett zárszerelő szakemberekkel.

Roncsolásmentes ajtónyitás, zárnyitás, zárcsere

Cilinder, zárbetét készítése, zárbetét csere, felszerelése

Zárbetét, átkódolása-cseréje, zárszerelés,

Hevederzár szerelése, hevederzárak gyártása, hevederzárak javítása és ajtónyitás

Betörés utáni helyreállítás

Zárak utáni kulcskészítés

Főkulcsos, vezérkulcsos rendszerek

Roncsolásmentes autónyitás

AJTÓNYITÁS, ZÁRNYITÁS, ZÁRSZERVIZ, AUTÓNYITÁS, GÉPJÁRMŰ NYITÁS RONCSOLÁS MENTESEN BUDAPESTEN ÉS PEST MEGYÉBEN