Nyílászáró


Ablak Bazár – Műanyag nyílászáró termékkínálatunk

Vállaljuk REHAU, GEALAN és KBE műanyag ablak és ajtó (bejárati-, beltéri- és erkélyajtó) készítését egyedi méretben, igény szerint szakszerű beépítéssel, az elavult műanyag nyílászárók cseréjével.

A korszerű gyártási technológiáknak köszönhetően a legbonyolultabb, legösszetettebb műanyag nyílászáró megrendelések esetén is szakszerűen, precízen legyártott termékeket készítünk. A műanyag ablak készülhet fix, nyíló, bukó és bukó-nyíló kivitelben, egy- vagy többszárnyú változatban, a bejárati ajtó pedig több pontos záródással, kiemelés-gátló pántokkal és sarokmerevítésekkel, egyszárnyú vagy kétszárnyú kivitelben.

A műanyag nyílászáró adalékanyagai

Hőszigetelt műanyag nyílászáróink profilrendszerei extrudálással készülnek. A gyártás során többféle adalékanyagot kevernek a műanyaghoz – öregedés-gátló, vetemedés-gátló, UV stabilizátor, stb. -, amiknek köszönhetően a műanyag nyílászáró hosszú évtizedekig ellenáll a külső és belső környezeti hatásoknak, miközben megőrzi alakját.

Ismerje meg műanyag nyílászáró rendszereinket!


Rekord Nyílászáró – műanyag ablakok

Modern műanyag ablak rendszerek az Ön otthonába is! Ablakok és más nyílászárók széles választékát kínáljuk, magas szintű szakértelemmel, ablakcsere rekord gyorsasággal!

Ablak tanácsadás és felmérés

Kollégáink több éves tapasztalattal és szakértelemmel állnak az Ön rendelkezésére! Műanyag ablak felmérésnél kulcsszó a precízség!

Ablak gyártás és szállítás

Minden műanyag ablak gyártása saját kezűleg történik az Ön igényeinek megfelelően! A szállításról mi gondoskodunk, hogy az Ön nyílászárója a legnagyobb biztonságban kerüljön az otthonába.