Klíma


Alarm & Automatic System Kft.

Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 44.
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 6800

Bemutatkozás: Fujitsu klíma és Fisher klíma technika telepítése Budapesten és Pest megyében

A nyarak bizony egyre melegebbek. Egyre elviselhetetlenebb a hőség. Már a hűvös szoba sem a régi. Jól jönne ilyenkor egy kellemes hűs levegőt biztosító klíma. Viszont egyáltalán nem mindegy, hogy milyen klímát választunk. A nagyáruházak polcai tele vannak olcsóbbnál olcsóbb klímákkal, de valóban az á a legfontosabb? H igen akkor ne csodálkozzunk, ha a klíma miatt úgy megnövekszik a villanyszámla, hogy a gatyánk is rámegy. Szerencsére nem mindegyik klíma ilyen.

Fisher klíma

Fisher klíma

Az Alarm & Automatic System Kft minőségi és energiatakarékos megoldást kínál minden fajta klíma igényre. Oldalfali és mennyezeti split klímák teljes körű kivitelezését végezzük üzletekbe, irodákba és lakásokba. Igényes klíma technika kivitelése korrekt árakon Budapesten és Pest megyében. A cégünk által kínált Fisher klíma és Fujitsu klíma berendezések a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek. Legfontosabb tulajdonságaik a halk és energiatakarékos működés, az alacsony üzemeltetési és karbantartási költség és a hosszú élettartam.

Fujitsu klíma

Fujitsu klíma

Ha Önnek is fontos a minőség válassza a Fisher klíma és a Fujitsu klíma kimagasló minőségét 6 és 10 év garanciával. Ez lesz az a választás, melyet soha sem fog megbánni. A Fisher klíma és a Fujitsu klíma mindig megbízhatóan és alacsony áramfogyasztás mellet, fogn kellemes, hűs levegőt biztosítani otthonába, üzletébe és irodájába. Az egyre emelkedő árak mellett minőségi klíma a legjobb befektetés, mert télen fűthet is vele, akár olcsóbban is mint gázzal.