Kapunyitó


Open

Alarm & Automatic System Kft.

Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 44.

Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 6800

Bemutatkozás: DITEC kapunyitó automatikák telepítése Budapesten és Pest megyében

A kapunyitó automatika manapság már hozzá tartozik mindennapi életünkhöz. Szinte nem is épül kertes ház automata kertkapu és garázskapu nélkül. Mivel a kapunyitók egyre megfizethetőbbek, egyre többen automatizálják meglévő kapuikat is. Számtalan kapunyitó márka verseng a vevők kegyeiért, melyek árban és minőségben is jelentősen eltérnek egymástól.

Cégünk a DITEC kapunyitó rendszerek mellett döntött, mivel megbízhatóságában messze felmúlta, az általunk ismert össze márkát. A svéd DITEC, Európa talán legrégebbi kapunyitó automatikákat gyártó cége. A közel 40 éve alapított cég már több mint 20 éve van jelen a hazai piacon. A DITEC kapunyitó motorok mellett az automata ajtók, a sorompók, az ipari kapuk és a garázskapuk tartoznak a profiljukba.

Kapunyitó

Kapunyitó

A DITEC a legszélesebb kapunyitó kínálatot biztosítja. Szinte nincs is olyan kapunyitó igény, melyre ne lenne megfelelő automatika. Lehet szárnyas kapu, akár 5 méteres kapuszárnyakkal, vagy akár 20 méteres tolókapu, 3 tonna kapusúllyal, és szekcionált garázskapu vagy ipari kapu, szinte bármilyen egyedi méretben. A DITEC mindig tud megfelelő kapunyitó motort ajánlani lakossági és ipari igénybevételre is.