Ingatlanportál


OtthonPortál

Országos ingatlan adatbázis – ügyvéd, szaküzlet és szakember kereső.

Magánszemélyeknek

Az ingatlan hirdetés feladáshoz ki kell választani, hogy magánszemélyként szeretnénk közzé tenni ingatlan hirdetést, vagy ingatlan közvetítő irodaként. A magánszemélyek a regisztráció után már meg is kezdhetik az ingatlan hirdetés közzétételét.

Cégeknek

A szakemberek, szaküzletek és ingatlan irodák a megfelelő regisztrációigénylő űrlap kitöltésével jelezhetik hirdetési szándékukat. Ennek beküldését követően munkatársaink felveszik velük a kapcsolatot, hogy segítsenek a számukra leginkább megfelelő ingatlan vagy szakértő szolgáltatás kiválasztásában.

Ingatlan hirdetésfigyelő

Regisztráljon díjmentesen ingatlan hirdetésfigyelő szolgáltatásunkra. Adja meg álmai lakásának paramétereit és mi megkeressük Ön helyett. Naponta frissülő ingatlan adatbázisunkból elektronikus úton azonnal megkapja legújabb ajánlatainkat.

OtthonPortál ingatlan adatbázis


Ingatlan Televízió

Egy kép = akár ezer szó
egy film = több ezer kép

Hirdessen Ön is videóval, mert könnyebb eladni!

Célunk hogy az ingatlan értékesítését hatékonyabbá tegyük a hagyományos értékesítési módszer előnyeit megtartva, egy korszerűbb, a videó és audió technika által nyújtott lehetőségeket alkalmazva, nagyobb, korrektebb vizuális, valósághű élményt nyújtva a potenciális érdeklődők számára.

Teljes körű szolgáltatás

Az értékesítésre kerülő ingatlanról olyan filmet készítünk, ami az érdeklődőt hitelesen tájékoztatja az ingatlan környezetéről, fekvéséről, állagáról úgy, hogy az ingatlant értékesítőt és vevőt egyaránt megkíméljük a felesleges utazástól és időtöltéstől, ezzel időt, energiát és pénzt takarítva meg mindkét fél számára.

Ingatlan Televízió