Egyéb


Interlum Bt az OpcioGuru

Cím: 1118 Budapest, XI. kerület, Povl Bang-Jensen utca  2/C.
Telefon: +36 30 602 67 01

Bemutatkozás: Opciós tőzsdei tanfolyamok

Érdekel a tőzsde? Profitábilis kereskedési formát választanál? Az OpcioGuru 5 éve foglalkozik opciós kereskedés oktatásával online és személyes formájában. Opciós tanfolyamainkon a gyakorlati oktatásra helyezzük a hangsúlyt, és nem csak az alapokat tanítjuk, hanem konkrét stratégiákat is. Előzetes opciós tapasztalat nem szükséges a 3 napos oktatáshoz, nálunk az elméletet és a gyakorlatot is megtanuljátok. Jelentkezhettek online bemutató webinárokra, vagy személyes bemutatókra, mindkettő teljesen ingyenes!Open

Close

Next Post

Curiosum  Kft.

Cím: 1202. Bp. Mártírok útja 205.
Telefon: 1/421-05-49

Bemutatkozás: A vállalkozáscsoport fő tevékenységei: kereskedelem, vendéglátás, pékség

A Curiosum Kft vállalkozáscsoport 1992- ben alakult, így közel húsz éves múlttal rendelkezik a bolti kereskedelem, vendéglátás és a pékség területén.
Tagboltjainkkal a CBA csoporthoz tartozunk, de üzemeltetünk kisebb forgalmú diszkont boltokat is. Kereskedelmi pontjaink közép és dél-pesti megközelítésűek.
A kornak megfelelő irányzat, hogy ahol csak lehetséges a hagyományos élelmiszer kereskedelmet kiegészítjük meleg konyhai szolgáltatással, grill konyhákkal elvitelre, esetleg helyben fogyasztással, vendéglátással. A boltok nagy figyelmet fordítanak az állandó és folyamatos akciókra a napi bevásárlások friss áru igényére, a tej-tejtermékekre, a húsárukra, a zöldség-gyümölcs választékra és a saját pékségünk által előállított friss pékárukra.