Ecotor garázskapu


Alarm & Automatic System Kft.

Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 44.
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 6800 Fax: +36 24 526 301

Bemutatkozás: ECOTOR garázskapu képviselet.

A szekcionált garázskapuk a 80-as években kezdtek elterjedni, de ma már szinte nem is épül családi ház nélküle. A Magyarországon készülő ECOTOR 2001-es megjelenése óta kedvelt és ismert garázskapu márka. Gyorsan terjedő népszerűségének legfőbb okai a kedvező ár mellett, a legnagyobb magyarországi panelválaszték és a bármilyen egyedi méretben történő gyártás FELÁR NÉLKÜL. Ha speciális garázskapu igényei vannak, akkor az ECOTOR a megoldás. Közel 200 szín és 30 féle fadekor kivitelből választhat, így a szekcionált ECOTOR garázskapu mindig harmonikusan illeszkedik az épülethez.

Mahagóni ECOTOR garázskapu Aranytölgy ECOTOR garázskapu

Az ECOTOR garázskapu másik nagy előnye a kiemelkedő hőszigetelés. A 40mm vastag poliuretánnal kitöltött, dupla acéllemezes panelek hőszigetelése megegyezik a 38-as porotherm téglafallal. Így szinte biztos lehet benne, hogy ha ECOTOR garázskapuja van, nem kell hideg garázsra számítania.
Az ECOTOR garázskapu hosszú távú megoldást nyújt. A garázskapu minden acél alkatrésze horganyozott kivitelű, így a rozsdától tartani nem kell.
A mindig biztonságosan és megbízhatóan működő ECOTOR garázskapu megfelel a legmagasabb európai előírásoknak is. Az oldalsó benyúlás és az ujjbecsípődés ellen védett kialakítása garantálja a biztonságos használatot. Minden ECOTOR szekcionált garázskapu alap tartozéka a rugótörés elleni biztosítás, mely kiegészíthető kábelszakadás elleni védelemmel is. A kényelmes használathoz válasszon ECOTOR garázskapu mozgatásához DITEC garázskapu mozgató motort.

ECOTOR garázskapu ajtóval Fehér kazettás ECOTOR garázskapu, hőszigetelt ablakokkal

Ne vegyen meg akármilyen garázskaput. Válaszon Ön is hazai ECOTOR garázskapu márkát akár beépített ajtóval vagy hőszigetelt ablakokkal  is.