Ditec ipari kapu


Alarm & Automatic System Kft.

Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 44.
Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 6800

Bemutatkozás: DITEC ipari kapu megoldások.

A közel 40 éves DITEC ipari kapu és egyéb kaputechnika rendszerei már több mint 20 éve vannak jelen Magyarországon. A DITEC ipari kapuk eredeti svéd minőségben készülnek a tíz alapszínen kívül bármilyen egyedi színben és méretben. Különlegességük, hogy fadekor kivitelben is rendelhetők. A DITEC ipari kapu ideális megoldást nyújt szervizek raktárak, teremgarázsok és logisztikai központok minden fajta ipari kapuval kapcsolatos igényeire.

DITEC ipari kapu

DITEC ipari kapu

A többféle sínvezetés és a bármilyen egyedi méretben történő gyártás lehetővé teszi a DITEC ipari kapu rendszerek alkalmazását nem csak új építkezéseknél, hanem felújításoknál is. A 40mm poliuretán hőszigeteléssel készülő ipari kapu szekciók, fűtött vagy hűtött terek lezárásánál alkalmazva sok energiát takarítanak meg a felhasználóknak. Így nem csak a precíz gyártásból adódó alacsony feltartási költségek, hanem a kiváló hőszigetelésből adódó alacsony rezsiköltségek is emellett a típus mellett szónak. A DITEC ipari kapu kiváló minőségét és megbízhatóságát a 2 év teljes körű és a 10 év átrozsdásodásra szóló garancia is bizonyítja.

Piros DITEC ipari kapu

Piros DITEC ipari kapu

A DITEC ipari kapu használata egyszerű és biztonságos. A kapu mozgatása történhet kézi láncos csörlővel és ipari kapunyitó motorral is.  Az ipari kapu vezérelhető nyomógombról, távirányítással, GSM telefonról vagy akár beléptető rendszerről is. A felhasználók biztonságáról a rugótörés biztosítás és a zuhanás gátló gondoskodik alap esetben. A motoros mozgatású ipari kapu kiegészíthető falra szerelt és előfutó biztonsági fotocellával is. A teljes körű biztonságot tovább fokozza az oldalsó benyúlás ellen védett sínvezetés és az ujjbecsípődés ellen védett kialakítási szekciók.

Ablakos DITEC ipari kapu

Ablakos DITEC ipari kapu

A DITEC ipari kapu a legjobb választás azoknak, akiknek fontos a minőség és a sokoldalúság. Válasszon a kiegészítők közül, és szabja igényeire ipari kapuját. Többféle hőszigetelt ablak, ha több fényre van szüksége. Szellőzőrács teremgarázsokhoz. Beépített átjáró ajtó és mellék ajtó ha gyakori a gyalogosforgalom. Válassza Ön is a DITEC ipari kapu rendszereket. Válassza a svéd minőséget.