Automata ajtó


Alarm & Automatic System Kft.

Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 44.

Telefon: +36 24 526 300, +36 30 283 6800

Bemutatkozás: Megbízhatóan működő és elegáns megjelenésű automata ajtó rendszerek teljes körű kivitelezése garanciával, referenciákkal.

Magyarország egyik jelentős biztonságtechnikai cége több mint egy évtizede foglalkozik automata ajtó tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával. Az Alarm & Automatic System Kft. referenciáit hosszasan lehetne sorolni és nem kizárólag az automata ajtó területen, de garázskapuk, ipari kapuk, kapunyitók, sorompók vagy beléptető rendszerek is részét képezik a palettának.

Az automata ajtó elegáns megjelenésével és kényelmes használatával csábítja a vásárlókat

Az automata ajtó elegáns megjelenésével és kényelmes használatával csábítja a vásárlókat

Az Alarm & Automatic System Kft. által forgalmazott automata ajtó a svéd Ditec cég gyárából kerül hazánkba. A Ditec cégről tudni kell, hogy már negyven éve kényezteti a felhasználókat a minőségi automata ajtó kivitelezéseivel. A termékek ISO 9001 minőségbiztosítás szerint készülnek és TÜV vizsgával, valamint az összes európai szabvány-megfelelőséggel rendelkeznek. Ennek is köszönhető, hogy az Alarm & Automatic System Kft. minden egyes Ditec automata ajtó kivitelezésekor 2 év teljeskörű garanciát is nyújt a termék mellé.

Az automata ajtó kiváló akadálymentesítésre is

Az automata ajtó kiváló akadálymentesítésre is

Az automata ajtó kivitelezése szinte bármilyen ipari vagy magán éíptmény esetében szóba jöhet. Az automata ajtó ugyanis nem csak a kényelmet, de az akadálymentesítést vagy a nagyforgalmú átjárók gazdaságos működtetését is képesek biztosítani. Az automata ajtó esetében ugyanis nincs szükség kilincsezgetésre, ajtók kézi erővel történő nyitogatására. Az automata ajtó képes önműködően, emberi beavatkozás nélkül kinyitni és bezárni az átjárót. Ugyanakkor fontos megemlíteni, hogy az automata ajtó nagyfokú biztonságot is jelent, hiszen egy esetleges vészhelyzetben belülről akár kézi erővel, kulcs nélkül is kinyitható.

Említésre méltó tulajdonság, hogy az automata ajtó előtt és mögött nincs szükség térre, hiszen az ajtószárnyak oldalirányba mozognak. Így a térkihasználási lehetőség a maximális.

Az automata ajtó elegáns és korszerű, bármelyik szálloda esetében helytáll

Az automata ajtó elegáns és korszerű, bármelyik szálloda esetében helytáll

Biztonsági tényezőket is figyelembe véve egy automata ajtó esetében nem lehet kifogást emelni. Az ajtó nyitódását és záródását biztonsági elektronika vezérli. Ennek a legegyszerűbb változata a mikrohullámú mozgásérzékelő, amely a személyek közeledésekor kinyitja, majd távozáskor bezárja az automata ajtó szárnyait. Ugyanakkor fontos kiemelni, hogy az automata ajtó szinte bármilyen egyszerűbb, vagy komplikáltabb beléptető rendszerrel is képes együttműködni. Ennek köszönhetően az automata ajtó kártyás vagy ujjlenyomat-azonosítós beléptetővel történő kombinálásakor egy önműködő, személyforgalmat kiválóan szabályozó rendszert kaphatunk. Az automata ajtó biztonsági rendszereihez hozzá tartozik az alapfelszereltségként említendő rácsukódás elleni védelem is.

Az automata ajtó nagyforgalmú helyeken is gazdaságos, praktikus és elegáns megoldást kínál

Az automata ajtó nagyforgalmú helyeken is gazdaságos, praktikus és elegáns megoldást kínál

Abban az esetben, ha nagy méretű átjárókat szeretnénk lezárni, az automata ajtó még mindig kiváló megoldást jelenthet. A beépíthető egy- vagy kétszárnyú, illetve teleszkópos kiviteleknek köszönhetően az automata ajtó akár 5 méter szélességű nyílást is képes lezárni.

A cégünk által forgalmazott minőségi Ditec automata ajtó mechanikája és elektronikája is kifogástalan. A beépített szünetmentes tápforrás ugyanakkor még áramkimaradás esetén is képes órákon keresztül a működéshez szükséges energiával ellátni a rendszert.

Az Alarm & Automatic System Kft. vállalja a Ditec automata ajtó tervezését, beépítését és az esetleges karbantartást is. Ezáltal az automata ajtó Önnek csak a kényelmet, a funkcionalitást és a kedvező költségeket jelenti.


A közel 40 éves DITEC, Európa legismertebb automata ajtó rendszereket gyártó cége. A DITEC több mint 20 éves hazai jelenléte alatt több ezer automata ajtó került beépítésre.